btapp-software-app

INTRO
Het aanbrengen van positieve veranderingen in het rijgedrag is een belangrijke stap in het terugdringen van auto-ongelukken en verspilde brandstof tijdens het rijden. De FMB Bluetooth-applicatie helpt het rijgedrag van de bestuurder te volgen en ontvangt in realtime meldingen over mogelijke overtredingen!

UITDAGING
We hebben allemaal onze eigen rijstijl en meestal denken we niet veel na over de invloed hiervan op brandstof en voertuigonderhoud. Agressief accelereren, hard remmen, bruusk nemen van bochten en te hard rijden vormen niet alleen een bedreiging voor de bestuurder zelf, maar ook voor andere weggebruikers. Bovendien leiden deze gevallen van ongepast rijgedrag tot operationele kosten die anders vermeden kunnen worden.

Inefficiënt rijden veroorzaakt meer uitstoot van uitlaatgassen, waardoor de negatieve milieu-impact op onze planeet toeneemt. Steden groener maken is een serieuze uitdaging waar landen over de hele wereld mee te maken hebben.

Ongetwijfeld is de veiligheid van mensen en lading een belangrijk aspect dat in overweging moet worden genomen en als een topprioriteit moet worden beschouwd. Dus hoe kunnen we onze rijvaardigheid en discipline chauffeurs verbeteren?

ECO
Bluetooth-verbinding om het gedrag van de bestuurder te volgen en te scoren. Realtime meldingen van gebeurtenissen over hard accelereren, remmen, bochten nemen, te hoge snelheid, stationair draaien en RPM. Oplossing ontworpen om het rijgedrag en de productiviteit van chauffeurs te verbeteren.

btapp-eco-software-app

PRIVE EN ZAKELIJK RIJDEN
Wissel eenvoudig tussen privé- en zakenreizen met één aanraking! Tel uw afgelegde afstand en brandstofverbruik voor elke geselecteerde rit en regel uw vlootbronnen.

btapp-prive-zakelijk

RIT REGISTRATIE
Altijd en overal toegang tot uw reisgeschiedenis! BTAPP houdt niet alleen lopende ritten bij, maar slaat ook de geschiedenis op van elke rit die in het verleden is gemaakt, die toegankelijk is op uw smartphone.

btapp-rit-registratie

TOPOLOGIE

topologie-eco-driving

VOORDELEN

Effectief brandstofverbruik - bereikt door harde acceleraties tot een minimum te beperken.
Lagere operationele kosten - besparing van brandstof, banden en behoud van ophanging dankzij betere rijkwaliteit.
Langere levensduur van uw voertuig - uw wagenpark in goede staat houden door agressief rijgedrag te verminderen.
Verhoogde verkeersveiligheid - minder zware manoeuvres betekenen veiligere wegen.
Minder uitlaatgassen - soepel accelereren en manoeuvreren verminderen de belasting van de motor en daardoor het brandstofverbruik en de uitstoot van gassen.
Verbeterde ladingveiligheid - verantwoord rijden verlaagt het risico op schade aan lading.

WAAROM TELTONIKA?

Een groene rij-oplossing biedt veel voordelen en u kunt er van genieten met alle GPS-trackers van Teltonika. U kunt het meest geschikte apparaat kiezen op basis van uw aanvullende vereisten en netwerk - naast onze aanbevolen FMB920 (2G) zijn er trackers voor 3G-, 4G- (LTE CAT1)- en CAT-M1-netwerken. Onze intuïtieve configurator maakt het eenvoudig om de juiste instellingen te selecteren die zijn afgestemd op het voertuigtype, het motorvermogen en de behoeften van de klant.

Teltonika Electronics Manufacturing Services

Een inkijk in de productie faciliteiten van Teltonika.

We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.