VERBETER UW BUSINESS

Wij leggen onze focus op het leveren van toegevoegde waarde, oplossen van uitdagingen door het leveren van state of the art gps trackers, service en oplossingen.

Nu is het moment, stap in het beheren van uw wagenpark, lading, gereedschappen, apparatuur, assets of voorraden. Vergeet complexe software en techniek om de trackers aan te passen, wij beloven een gebruikersvriendelijke oplossing.
Deze wereld is bezig om omgevormd te worden in een wereld waarin alles wordt verbonden met het internet.

De toekomst is draadloos, Teltonika levert nieuwe technieken aan de markt. Onze grootste doelstelling is uw partner te zijn.
Het R&D team van Teltonika heeft al meer dan 250 klantgerichte projecten opgeleverd. Teltonika levert risico vrije volgsystemen (trackers) met oplossingen voor uw probleem.

Ontdek onze flexibiliteit! Wij hebben ons met TwingaTrack gecommitteerd aan Teltonika, in het afgelopen jaar hebben wij diverse projecten met elkaar uitgewerkt naar volle tevredenheid.
Als u een oplossing zoekt die niet op onze website staat, neem dan contact met ons open wij helpen u graag verder.

0
0
0

MISSIE

Wij zijn samen met Teltonika uw partner, wij zijn snel en flexibel, wij willen met u een langdurige samenwerkingsrelatie.

Twingatrack en Teltonika met jarenlange ervaring, betrouwbare leveranciers, top technologie processen, samen staan wij voor de mogelijkheid om miljoenen apparaten te produceren voor onze klanten.

VISIE

De visie van Teltonika is om een wereldspeler te zijn in het leveren van unieke Internet of Things oplossingen die eraan bijdragen om ons leven te vergemakkelijken.

Twingatrack en Teltonika staan samen open voor iedereen om te werken in een creatieve en ambitieuse professionele werkomgeving. Dit doen wij in Nederland en in Litouwen om te groeien en bij te dragen aan onze missie.

WAARDEN & NORMEN

We zjin niet alleen aan het werk, maar leven ook om te helpen en vriendelijkheid te delen met iedereen, in het bijzonder met diegene die onze hulp het sterkst nodig hebben.

Onze waarden en normen vindt u terug in het continu en met moed creëren van synergie tussen klanten, Twingatrack en Teltonika IoT group en partners.

We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.