tachograaf-file-management

INTRO
Overtredingen van werk- en rusttijden zijn veelvoorkomende problemen in de logistieke sector. Vanwege deze overtredingen krijgen logistieke bedrijven vaak boetes die oplopen tot een paar honderd of zelfs een paar duizend euro.

Daarnaast worden logistieke bedrijven op de Europese markten gereguleerd door speciale instellingen die elke maand de grafische weergave van digitale tachografen in een correcte vorm moeten presenteren. Meestal downloaden bedrijven afbeeldingen door fysiek naar de voertuigen te gaan en rechtstreeks verbinding te maken met tachografen.

Het is misschien geen probleem als u slechts meerdere vrachtwagens heeft, maar het wordt een serieus probleem als u er honderden moet beheren. Allereerst is het tijdrovend.
Ten tweede is het administratieproces ingewikkeld. Ten derde is het niet altijd mogelijk. Uw kantoor bevindt zich bijvoorbeeld in Oostenrijk en uw vrachtwagen wordt voor drie maanden naar Spanje verzonden. In dit scenario kunt u de bestanden niet op tijd ophalen.

OPLOSSING

tacho-file-management
We bieden een complete oplossing die problemen en hoofdpijn met betrekking tot het beheer van digitale tachograafbestanden helpt voorkomen. Onze oplossing bestaat uit het professionele apparaat en de webapplicatie van Teltonika.

Het eerste onderdeel van onze oplossing is een apparaat uit de professionele apparatenfamilie van Teltonika - FMB640, FM6300, FMC640 of FMM640. Elk van deze apparaten kan tachograaf- en bestuurderskaartbestanden (.DDD, .TGD, .V1B .C1B-formaten), tacho-live-gegevens en verrijkte Tacho/FMS-gegevens (TachoCAN) van digitale tachograaf via dezelfde CAN-lijn ontvangen - het maakt installatie zelfs gemakkelijker.
Ook zijn de apparaten in staat om live data van de digitale tachograaf uit te lezen via de K-line verbinding. Gedetailleerde installatie-instructies vindt u in de gebruikershandleiding van het betreffende apparaat.

Het volgende onderdeel is software voor het downloaden en beheren van digitale tachograafbestanden. Er zijn twee manieren om het te doen. U kunt de speciale Web Tacho-applicatie van Teltonika gebruiken of uw eigen software ontwikkelen. Als u voor het laatste scenario kiest, krijgt u een speciaal communicatieprotocol dat u zult gebruiken bij het ontwikkelen van een softwareoplossing.
Als u kiest voor de Teltonika Web Tacho-oplossing, kunt u onze server gebruiken of een applicatie aan uw zijde laten installeren. Hoe dan ook, je bent klaar om te gaan. Een van de grootste voordelen van het gebruik van de Teltonika Web Tacho-toepassing is dat u na de eerste installatie later automatisch bestanden en gegevens ontvangt.

Met onze oplossing kunt u dus twee doelen bereiken. Allereerst download je de benodigde bestanden van digitale tachografen en levert deze tijdig aan de autoriteiten. Ten tweede kunt u altijd de activiteit van chauffeurs volgen en meldingen ontvangen in het geval dat hun gedrag niet acceptabel is, bijvoorbeeld als ze te veel uren rijden. Daarnaast kunt u alle andere gegevens van de vrachtwagens krijgen met behulp van ons Professional-apparaat.

Bovendien kunt u met behulp van een extra accessoire Tacho-voorpaneelkabel gegevens lezen van de minibussen die op een 12V-systeem werken. Activeer de frontpaneelinterface op de tachograaf, sluit de kabel aan en u bent klaar om te gaan. U kunt hier meer te weten komen over de technische aspecten van deze casus.

TOPOLOGIE

topologie-tachograaf-files

VOORDELEN

Eenvoudig beheer van tachorapporten - de oplossing zal u helpen om vele uren en veel moeite te besparen die u en uw klanten anders zouden gebruiken om rechtstreeks op tachografen op vrachtwagens aan te sluiten.
Gemakkelijk toegankelijke software - onze software is webgebaseerd, zodat u deze vanaf elk apparaat waar ook ter wereld kunt bereiken. Mocht u besluiten om uw eigen software te ontwikkelen, dan kunt u deze geheel zelf ontwerpen.
Veilige opslag van tachograafbestanden - gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server en zijn alleen toegankelijk voor de gebruikers die u machtigt.
Verscheidenheid aan ondersteunde tachograafbestanden -we ondersteunen niet alleen de standaard DDD-bestandsextensie, maar ook de Spaanse TGD- en Franse V1B/C1B-bestandsindelingen.

WAAROM TELTONIKA?

Veel partners hebben onze oplossing voor digitale tachograafbewakingsgegevens al uitgeprobeerd en geïmplementeerd voor de beste resultaten.
Daarnaast werken we continu samen met de leveranciers van andere digitale tachograafuitleesoplossingen, wat ons een duidelijk beeld geeft van deze markt en kennis geeft om op de meest geschikte manier aan uw behoeften te voldoen.

Teltonika Electronics Manufacturing Services

Een inkijk in de productie faciliteiten van Teltonika.

We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.