tracker-track-en-trace

INTRO
Tegenwoordig, wanneer slimme apparaten zeer snel vorderen, heeft de uitdrukking "basic track and trace" een nieuwe betekenis. Alleen de coördinaten van het apparaat halen is niet meer genoeg. Daarom moeten GPS-trackers universeel zijn om aan verschillende eisen te voldoen. Bij het kiezen van een GPS tracker is het onder andere erg belangrijk om te begrijpen welke extra diensten en tools je bij het toestel krijgt.

UITDAGING
Een essentiële factor bij het kiezen van een GPS-tracker is de toegevoegde waarde die integrator voor de eindgebruiker kan bieden. Om deze reden zijn niet alleen de hardwarespecificaties van een product belangrijk, maar ook de firmwarefuncties, gerelateerde tools en applicaties.
Tijd hoe snel een klant een product op de markt kan brengen is ook erg belangrijk. Daarom ontvangen onze klanten, naast GPS-trackers, veel handige tools voor een snelle lancering en een succesvol en betrouwbaar verder gebruik.

OPLOSSING
Teltonika GPS-trackers zijn ontwikkeld op één gemeenschappelijk firmwareplatform, dat voortdurend wordt ontwikkeld en uitgebreid met nieuwe functies. Een gemeenschappelijk platform betekent dat de belangrijkste kern van functionaliteit hetzelfde is op alle soorten van onze trackers - of het nu professionele, geavanceerde of eenvoudige trackers zijn. Slim gebruik van functies opent voor een gebruiker verschillende mogelijkheden en biedt een waardevol voordeel in vergelijking met andere GPS-trackers van een vergelijkbare prijsklasse in de markt, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende telematica-oplossingen.

ZAKELIJKE AUTO TRACKERS KUNNEN GEHACKED WORDEN, VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Over hardwarespecificaties gesproken, alle Teltonika-trackers zijn uitgerust met een high-gain GNSS-antenne voor nauwkeurige GPS-tracks. 128 MB intern geheugen zorgt voor het verzamelen van records in de gebieden waar geen GSM-netwerkverbinding beschikbaar is. Intern geheugen maakt firmware-updates mogelijk - de functie die niet elke eenvoudige GPS-tracker heeft. Al onze trackers hebben een interne back-up batterij waarmee je een melding kunt sturen als er een ongeautoriseerde stroomuitval wordt gedetecteerd.

Laten we eens kijken naar softwareoplossingen. Voor een snelle en gemakkelijke implementatie van "Teltonika-gegevensprotocollen" zijn de parsertool voor datapakketten en broncodevoorbeelden van de communicatieserver voorbereid. Voor een gemakkelijke controle over het hele wagenpark krijgen klanten gratis toegang tot de FOTA WEB-service. FOTA WEB is een krachtig hulpmiddel voor configuratie op afstand en firmware-updates. Trackers ondersteunen universele configurator - een tool voor configuratie, firmware-updates en testen. Wat betreft documentatie met betrekking tot alle functies en configuratie-instructies, onze klanten kunnen deze informatie vinden op de Teltonika WIKI-pagina.

FMB920 is een van de meest populaire van onze trackers. En ja hoor, de concurrerende prijs, slimme functionaliteit en hoge kwaliteit maakten de FMB920 tot onze bestseller. We verzenden dit GPS-apparaat vanuit de fabriek met een standaardconfiguratie die klaar is voor een gebruiksscenario met track en trace. De client hoeft alleen de simkaart in te voeren en de serverinstellingen in te stellen. Dankzij een brede firmwarefunctionaliteit en configuratiemogelijkheden is de FMB920 geschikt voor klanten met verschillende behoeften.

De basisfirmware-functionaliteit ondersteunt dergelijke generieke functies zoals slaapmodi, tripdetectie en verschillende data-acquisitiemodi die afhankelijk zijn van de ontstekings- / bewegingsbron of zelfs de aangesloten GSM-operator. Het apparaat ondersteunt verschillende ontstekingsdetectiemodi, afhankelijk van de installatievariant. Bovendien ondersteunt het geavanceerde functies zoals automatische geofence, sleepdetectie, groen rijden, detectie van crashgebeurtenissen, virtuele kilometerteller, ontkoppeldetectie, GPRS/SMS-meldingen en nog veel meer. De gebruiker kan eenvoudig de gewenste functie inschakelen met behulp van de configurator of FOTA WEB en de configuratie wijzigen in overeenstemming met de veranderende behoeften van de klant.

Teltonika-trackers ondersteunen ook BLE-technologie die hun functionaliteit aanzienlijk uitbreidt. Als een klant bijvoorbeeld meer telemetrische voertuiggegevens wil krijgen, is het mogelijk om verbinding te maken via de Bluetooth OBDII-dongle en dergelijke gegevens uit te lezen, zoals kilometerstand, motoruren, motorstoringen, brandstofniveau, enz. Met de geavanceerde BLE-modus kunnen BLE-bakens en verschillende BLE-sensoren (temperatuur, vochtigheid, beweging, enz.).
BLE-bakens kunnen worden gebruikt als startonderbreker of voor de authenticatie van chauffeurs en passagiers. Een andere mogelijke manier om ze te gebruiken, is het bewaken van activa tijdens transport, zelfs voor tracking binnenshuis. Overigens is het ook mogelijk om een ​​apparaat via Bluetooth te configureren. Teltonika biedt Bluetooth-communicatieprotocollen zodat gebruikers hun eigen mobiele applicatie kunnen ontwikkelen om meldingen in realtime te lezen en vele andere handige functies met hun trackers uit te voeren.

TOPOLOGIE

topologie-tracker-track-en-trace

VOORDELEN

Eenvoudige en snelle integratie – professionele tools, zoals Teltonika-configurator en FOTA WEB, besparen tijd en maken het gemakkelijk om uw wagenpark te beheren.
Brede firmwarefunctionaliteit - voldoet aan de behoeften van verschillende gebruiksscenario's
Bluetooth 4.0-functies – verlegt de grenzen met draadloze oplossingen

WAAROM TELTONIKA?

Integratie van onze trackers in elk systeem is snel en eenvoudig dankzij professionele tools en gekwalificeerde technische ondersteuning die altijd klaar staat om elke klant te helpen. Onze technische ondersteuning bevindt zich niet alleen in het hoofdkantoor, maar ook in externe kantoren over de hele wereld. Onze klanten kunnen altijd gebruik maken van de online diensten Teltonika WIKI en Crowd support forum om informatie over onze producten te controleren. Klanten die een GPS-tracker bij ons kopen, krijgen ook gratis toegang tot de FOTA WEB-service waar ze configuraties en firmwareversies kunnen bijwerken zodra nieuwe functies worden vrijgegeven. Hoogwaardige Europese productie en ervaren team garanderen een succesvol langdurig gebruik van onze producten.

Vanaf de start van het bedrijf, 23 jaar geleden tot vandaag, heeft het 1.700 sterke en groeiende team van Teltonika 15,5 miljoen IoT-apparaten geproduceerd, waarmee het duizenden klanten en partners over de hele wereld heeft geholpen. We zijn de juiste plaats om alles te krijgen wat u nodig hebt om te slagen - een indrukwekkende verscheidenheid aan gecertificeerde GPS-apparaten en softwaretools voor elk denkbaar gebruik in voertuigtelematica. Onze innovatieve aanpak, uitgebreide wereldwijde marktkennis, ultramoderne productiefaciliteiten met geautomatiseerde gerobotiseerde assemblagelijnen en klantenondersteuning die aan uw verwachtingen voldoet, geven ons een concurrentievoordeel en maken van Teltonika Telematica een zakelijke partner bij uitstek.

Teltonika Electronics Manufacturing Services

Een inkijk in de productie faciliteiten van Teltonika.

We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.