tracker-fabricage

INTRO
Tijd is niet onbeperkt en is een van de kostbaarste hulpbronnen in elk bedrijf, in elk land. Slecht tijdbeheer kan de reputatie, projecten en inkomstenstroom van het bedrijf schaden en het tegenhouden van concurrenten. Gelukkig kunnen sommige vervelende en handmatige tijdrovende routines worden geautomatiseerd, en het wordt niet alleen een aantrekkelijke optie, maar eerder een noodzaak. Daarom vertellen wij u graag meer over kant-en-klare Teltonika GPS trackers.

UITDAGING
Wist je dat voor bedrijfsprocessen 60% van de activiteiten 30% van hun tijd kan besparen met automatisering, volgens het McKinsey Digital-rapport? Zoals we allemaal weten, kunnen we de verspilde tijd nooit meer terugkrijgen. Dit roept de vraag op: kunnen we een routine voor het instellen van een voertuigtracker tot op zekere hoogte automatiseren om de productiviteit van het personeel merkbaar te verbeteren, kostbare tijd en bedrijfsmiddelen te besparen? Vooral voor grootschalige projecten met strikte deadlines en mogelijke compensatieclaims.

Waarom het uitmaakt? Laten we bijvoorbeeld een routineprocedure doorlopen: een simkaart in het FMM130 GPS-apparaat plaatsen. Om dit te doen, moet een medewerker een tracker handmatig uitpakken, de behuizing openen, een kaart op de juiste manier in een daarvoor bestemde lade plaatsen en de behuizing sluiten. We gaan er realistisch vanuit dat het ongeveer 1 minuut duurt. Om vervolgens 1.000 apparaten te verwerken en de taak te voltooien, duurt het 1.000 minuten of 16,6 uur of 2 werkdagen voor één persoon. Het is slechts een van de stappen voor het instellen van het apparaat, en er zijn ook andere - het aansluiten van batterijen, kabels, configuratie-instellingen voor voertuigtracker-firmware met behulp van de Teltonika-configurator, stickers voor bedrijfslogo's, enz.

Al met al kan een team van technici en ingenieurs dagen of zelfs weken besteden aan het gereedmaken van GPS-trackers voor grootschalige projecten.
De meeste van deze procedures zijn vervelend, zelfs saai en kunnen leiden tot instellings- en installatiefouten, trackerstoringen, als gevolg - verspilling van kostbare tijd, bedrijfsmiddelen, gemiste projectdeadlines, klachten, terugbetalingen die op zijn minst de reputatie van het bedrijf schaden .
Erger nog, wetenschappers hebben ontdekt dat eentonig werk de mentale gezondheid van een persoon negatief kan beïnvloeden, stress kan veroorzaken en uiteindelijk tot een burn-out kan leiden.

Is er dus een manier om deze obstakels te overwinnen en de voordelen van het automatiseringsproces teniet te doen? Ja, dat is het, en dat is waar het brede scala aan productvoorbereidingsdiensten van Teltonika Telematics erg handig is.

OPLOSSING
We noemen het kant-en-klare GPS-trackerdiensten. Deze worden 'voor u gedaan' gemaakt door onze geautomatiseerde robotassemblagelijnen en tot op zekere hoogte medewerkers.

De lijst met deze extra services is ontworpen om onze klanten en zakenpartners tijd te besparen, vervelende procedures te vermijden, menselijke fouten zoveel mogelijk te elimineren en uiteindelijk grootschalige projecten soepel en kosteneffectief te laten verlopen. Wanneer besteld, kunnen gebruiksklare trackers vooraf door de klant gevraagde firmware- en instellingenconfiguratie bevatten, simkaarten, batterijen, verschillende kabel- en connectorenverwerkingsopties, merkkeuzes voor apparaten en verpakkingsdozen, en hoeveelheid in verpakkingsselecties, enz.

Plaatsen van bijvoorbeeld simkaarten in trackers. Bedrijven kunnen voertuigtrackers bestellen met de meegeleverde kaarten in het apparaat, de Teltonika Telematics prepaid-simkaart in het apparaat of zelfs met voorgesoldeerde eSIM-kaarten. Kies de manier die het beste bij uw bedrijf past.

MAATWERK BEDRIJFSLOGO VOOR HERKENNING

Een ander voorbeeld - het aansluiten van een batterij op een printplaat (of PCB) van een GPS-apparaat, waardoor onze klanten mogelijk duizenden uren kunnen besparen. Op deze manier zijn er geen fouten, geen tijdverspilling, geen stress. De vervelende en saaie routine wordt voor je gedaan. Houd er rekening mee dat deze optie enkele beperkingen heeft met betrekking tot de algemene voorwaarden van dienstverleners voor verzending en vrachtbezorging.

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de branding van het bedrijf. Zoals we allemaal weten, helpt het bij het opbouwen van vertrouwen, reputatie, het verbeteren van advertenties, het creëren van loyale klanten, enzovoort. Om onze klanten daarbij te helpen, bieden we graag verschillende opties om uit te kiezen: sticker met bedrijfslogo van de klant (op een tracker, doos of beide), een sticker met het bedrijfslogo van de klant en QR-code, lasergravure op een tracker met klant bedrijfslogo of helemaal geen branding (noch apparaat noch verpakking).

Hoe het werkt - om de voordelen van kant-en-klare voertuigtrackers te krijgen, neemt u contact op met uw accountmanager om de details te bespreken. De medewerker van Teltonika biedt u extra service-opties voor het specifieke GPS-trackermodel, uw bestelling of project. Als het klaar is en u tot overeenstemming bent gekomen, worden alle regelingen getroffen, wordt de aangepaste bestelcode uitgegeven en overgedragen voor productie om uw op maat gemaakte bestelling te voltooien.

Kortom, hier bij Teltonika Telematics zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze klanten en partners nog verder te helpen. U kunt er zeker van zijn dat we net dat beetje extra doen als realistisch mogelijk is, en ernaar streven om meer waarde toe te voegen aan hun bedrijf en de samenleving.

Sterker nog, diensten en procedures worden uitgevoerd door Teltonika hoogopgeleide professionals en ervaren personeel. Om het gewenste resultaat te garanderen en te voldoen aan vooraf ingestelde criteria, voeren we strenge kwaliteitscontroles uit van elk afzonderlijk apparaat dat we vervaardigen. De kant-en-klare GPS-trackersoptie is een van die voorbeelden die vooral gunstig zijn voor slimmer tijdbeheer, grote en langdurige telematicaprojecten.

TOPOLOGIE

topologie-tracker-maatwerk

VOORDELEN

Bespaart kostbare tijd en bedrijfsmiddelen - dankzij de 'done for you'-service besparen de gebruiksklare Teltonika GPS-trackers vervelende en tijdrovende installatie- en installatieroutines tot een minimum. Hierdoor wordt er meer werk verzet met minder inspanning, medewerkers en betere kwaliteit.
Helpt dure fouten te voorkomen en projectdeadlines te halen - door de prestaties en mentale gezondheid van het team van technici en ingenieurs te verbeteren en het werk op tijd te leveren.
Houdt de bedrijfsreputatie intact - door te zorgen voor minder blunders, klachten, ruzies, passende projecten en tijdbeheer.
Verschillende aangepaste merkopties voor producten - om klanten en partnerbedrijven te promoten, vertrouwen, bekendheid en loyaliteit op te bouwen.

WAAROM TELTONIKA?

Wees gerust, hier bij Teltonika Telematics doet ons team van bekwame professionals zoveel als realistisch mogelijk is en streeft ernaar om meer waar voor uw geld te bieden aan onze klanten en de samenleving wereldwijd. De kant-en-klare GPS-trackersoptie is een van die perfecte voorbeelden van slimmer tijd- en middelenbeheer voor grootschalige en langdurige telematicaprojecten.

Vanaf de start van het bedrijf, 23 jaar geleden tot vandaag, heeft het 1.700 sterke en groeiende team van Teltonika 15,5 miljoen IoT-apparaten geproduceerd, waarmee het duizenden klanten en partners over de hele wereld heeft geholpen. We zijn de juiste plaats om alles te krijgen wat u nodig hebt om te slagen - een indrukwekkende verscheidenheid aan gecertificeerde GPS-apparaten en softwaretools voor elk denkbaar gebruik in voertuigtelematica. Onze innovatieve aanpak, uitgebreide wereldwijde marktkennis, ultramoderne productiefaciliteiten met geautomatiseerde gerobotiseerde assemblagelijnen en klantenondersteuning die aan uw verwachtingen voldoet, geven ons een concurrentievoordeel en maken van Teltonika Telematics een zakelijke partner bij uitstek.

Teltonika Electronics Manufacturing Services

Teltonika fabriek - FMx tracker assemblage.

We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.