VERBETER UW BUSINESS

Verbeter uw business met het managen van uw voertuigen, lading en chauffeurs.

Het Internet of Things (IoT) is momenteel een belangrijk gespreksonderwerp in de wereld van innovatie. IoT maakt Vehicle Tracking-oplossingen in wezen een stuk efficiënter, zuiniger en meer geautomatiseerd.
Teltonika biedt een breed scala aan professionele voertuig-gps-tracker-producten speciaal voor professionele toepassingen.
Daarnaast biedt Teltonika een breed scala aan accessoires, software, instellingen met uitgebreide gebruiksscenario's van trackers en creëert daarmede een enorme toegevoegde waarde voor uw oplossingen.
We beschikken over geavanceerde tools voor eenvoudig beheer van uw hele wagenpark. Geavanceerde toepassingen om het beheer gemakkelijker te maken. Bedien alles met een enkele klik.

Teltonika upgrade voortdurend haar bestaande producten en lanceert nieuwe producten en oplossingen, om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
Als u een oplossing nodig heeft die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Hieronder treft u een aantal branches aan met daarbij vermeld welke specifieke oplossingen door Teltonika zijn gerealiseerd.

TELEMATICA

Door het beste van telecommunicatie en informatica samen te voegen, biedt telematica unieke manieren om een ​​voertuig te bewaken. Van motorfietsen tot zware vrachtwagens, van een enkele auto tot enorme wagenparken - er is een oplossing voor elke klant. Telematica is de sleutel tot effectief resourcebeheer, optimalisatie van kosten en veiligheid in een groot aantal sectoren.

LOGISTIEK

Moderne logistiek vereist een aanzienlijke hoeveelheid informatie voor bedrijfsoptimalisatie.
Het is niet voldoende om alleen de GPS-coördinaten van de huidige locatie van uw voertuig te krijgen.
Met brandstofverbruik, gereden afstand en vele andere parameters bij de hand, bent u in staat om uw vlootbronnen effectief te beheren.
Door chauffeursactiviteiten te monitoren, houdt u controle over uw personeel, terwijl temperatuurgegevens ervoor zorgen dat goederen in hoge kwaliteit worden afgeleverd.

AUTO DELEN & AUTOVERHUUR

Het kennen van de huidige locatie, status en trackgeschiedenis van het voertuig is cruciaal voor alle autodeel- en verhuurserviceproviders.
Krijg volledige controle over uw wagenpark met onze oplossingen – voorkom diefstal met autoslotbeheer op afstand, ontvang meldingen van mogelijke contractschendingen en controleer het gedrag van de bestuurder en de gebieden waar de voertuigen worden bestuurd.

BEZORGDIENSTEN

Snelle en professionele distributie van goederen is een sleutel tot winst in de bezorgbranche.
Route-optimalisatie kan de brandstofkosten voor bezorgdiensten - koeriersdiensten tot 30% verlagen, terwijl chauffeurs-identificatie en -gedragsmonitoring zorgen voor hoge leveringsnormen en traceerbaarheid wanneer klachten moeten worden onderzocht.
Krijg volledige controle over uw wagenpark en middelen met onze oplossingen.

APPARATUUR TRACKING

De bouw is de meest invloedrijke bedrijfstak in elke samenleving en draagt in grote mate bij aan de economische groei van een land en regio.
Gereedschappen zijn een integraal onderdeel van de bouwsector en moeten efficiënt worden beheerd niet alleen om diefstallen te voorkomen, maar om projecten winstgevend te houden. Draadloze technologie gecombineerd met GPS-volgapparatuur opent nieuwe mogelijkheden voor monitoring van bouwplaatsen met een aanzienlijke impact.

LANDBOUW

Landbouwmachines zijn de afgelopen jaren enorm vooruitgegaan met moderne tractoren of oogstmachines die meer kosten dan een sportwagen. Het is essentieel om dergelijke waardevolle activa bij te houden. Dankzij onze oplossingen heeft u volledige controle over de machine door de huidige positie, chauffeursactiviteiten en andere essentiële informatie te kennen.

SPECIALE TOEPASSINGEN

Onderhoudsvoertuigen, zoals zoutstrooiers of vuilniswagens, zijn van levensbelang voor een moderne stad en haar inwoners. Beheer van complexe machines vereist een enorme hoeveelheid specifieke gegevens - strooiafstand, bedekt strooigebied, hoeveelheden en soorten gebruikte materialen, werkuren en nog veel meer parameters. Dit en meer heb je binnen handbereik met onze oplossingen.

De veiligheid van onze samenleving hangt in hoge mate af van technologie waarmee we noodoproepen sneller dan ooit kunnen volgen, volgen en beantwoorden. Dankzij onze oplossingen bent u altijd op de hoogte van de actuele locatie en status van uw transport, zodat u op elke situatie tijdig kunt reageren. Realtime status van speciale apparatuur, zoals sirenes, waterpompen of ladders, garandeert verantwoording en een juiste exploitatie.

We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.