Teltonika FMP100

TELTONIKA FMP100

  FMP100 is een plug-and-play-tracker met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit en een USB-stroomaansluiting.
  De Teltonika FMP100 wordt geplaatst in de sigarettenaansteker voor eenvoudige installatie.
  De FMP100 voertuig tracker is ideaal voor het volgen van lichte voertuigen in toepassingen zoals koeriersdiensten, autoverhuur en -leasing, verzekerings-telematica en vele andere toepassingen, waar eenvoudige integratie een must is.
  Met Bluetooth 4.0 LE heeft dit kleine apparaat de mogelijkheden van een geavanceerde tracker: verschillende gegevensuitlezingen van Bluetooth Low Energy-sensoren, handsfree headsetgebruik, firmware- en configuratie-update.

  Offerte aanvragen...
  Teltonika FMB910

  TELTONIKA FMB910

   Teltonika FMB910 is een slimme tracker met Bluetooth-connectiviteit, interne High Gain GNSS- en GSM-antennes en geïntegreerde back-upbatterij.
   De interne antennes zorgen voor een gemakkelijke installatie zonder de antennes te hoeven bedraden.
   Net als andere Teltonika voertuig trackers wordt de FMB910 voertuig tracker geassembleerd door robots, wat menselijke fouten elimineert en een hoge kwaliteit van het apparaat garandeert.
   De tracker heeft een digitale ingang om de ontsteking te bewaken of een alarmknop aan te sluiten. Voertuig op afstand immobiliseren kan worden bereikt met behulp van een digitale uitgang.
   Bluetooth-connectiviteit breidt de connectiviteit van randapparatuur nog meer uit.
   Teltonika FMB910 kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals basistrack and trace of het herstellen van gestolen voertuigen. Het kan worden geïnstalleerd in lichte voertuigen, motorfietsen en zelfs vrachtwagens.

   Offerte aanvragen...
   Teltonika FMB920

   TELTONIKIA FMB920

    Teltonika FMB920 is een compacte en slimme tracker met Bluetooth-connectiviteit, interne High Gain GNSS- en GSM-antennes en geïntegreerde back-upbatterij.
    De FMB920 voertuig tracker is ontworpen voor het volgen van lichte voertuigen in toepassingen zoals telematica voor verzekeringen, huurauto's, het terugvinden van gestolen auto's, openbare veiligheidsdiensten, bezorgservices, taxi's en nog veel meer.
    Ingangen/uitgangen breiden de scenario's voor deze FMB920 tracker uit. Digitale ingang kan worden gebruikt voor het bewaken van de status van de ontsteking, deur of alarmknop. Voertuig op afstand immobiliseren kan worden bereikt met behulp van de digitale uitgang van de Teltonika FMB920.

    Offerte aanvragen...
    Teltonika FMB002

    TELTONIKA FMB002

     FMB002 is een ultra klein OBDII plug-and-play-apparaat met GNSS-, GSM-, BLE 4.0-connectiviteit en CAN-bus gegevens leesmogelijkheid.
     Het is een perfecte tracker voor een breed scala aan gebruikssituaties, waaronder wagenparkbeheer van lichte bedrijfsvoertuigen, chauffeurslogboek, verzekeringstelematica (UBI), autoverhuur en leasing en meer.

     Het belangrijkste kenmerk van de Teltonika FMB002 is het lezen van OBDII-standaardgegevens van de boordcomputer van het voertuig. Gecombineerd met een moeiteloze en goedkope integratie is het een gemakkelijke en krachtige oplossing.
     Het apparaat ondersteunt verschillende Bluetooth Low energy-sensoren, bakens, handsfree headsets, firmware en configuratie-updates via Bluetooth.

     Last but not least – ons apparaat is slechts 50% kleiner dan zijn voorganger FMB001. Veel kleiner, maar met een uitgebreide reeks functies, is de FMB002 een voor de hand liggende keuze voor uw OBD-toepassing!

     Offerte aanvragen...
     Teltonika FMB020

     TELTONIKA FMB020

      FMB020 is een ultra klein OBDII-plug-and-track-apparaat met GNSS-, GSM- en Bluetooth-connectiviteit voor een echte connected auto-toepassing.
      Het is een perfecte tracker voor een breed scala aan gebruikssituaties, waaronder wagenparkbeheer van lichte bedrijfsvoertuigen, chauffeurslogboek, verzekeringstelematica (UBI), autoverhuur, autoleasing en meer.

      Teltonika FMB020 voertuig tracker ondersteunt ongeval detectie functionaliteit waarmee de eindgebruiker op de hoogte kan worden gesteld wanneer er een auto-ongeluk plaatsvindt.
      Door gebruik te maken van de acceleratie-gegevens die tijdens de crash zijn ontvangen, is het mogelijk om de hoek te visualiseren en de kracht te meten waarmee het voertuig werd geraakt. Dit kan van pas komen in oplossingen voor verzekeringstelematica.
      Het apparaat ondersteunt verschillende Bluetooth Low energy-sensoren, bakens, handsfree headsets, firmware en configuratie-updates via Bluetooth.

      FMB020 – de beste keuze voor iemand die op zoek is naar een praktische OBD-oplossing.

      Offerte aanvragen...
      Teltonika FMB003

      TELTONIKA FMB003

       FMB003 is een ultra klein plug-and-play-apparaat voor OBD-toepassingen van de volgende generatie. Het belangrijkste kenmerk van Teltonika FMB003 is de mogelijkheid om OEM-parameters (PID's) via de OBD-poort te lezen. Met dit apparaat kunt u de gegevens over de werkelijke kilometerteller en het werkelijke brandstofniveau lezen. Bovendien wordt ons apparaat geleverd met de ondersteunde voertuigen en gegevenslijst, dus u hoeft niet meer te raden - nu weet u welke gegevens u van een specifiek voertuig kunt lezen.

       Het is een perfecte tracker voor een breed scala aan gebruikssituaties, waaronder wagenparkbeheer van lichte bedrijfsvoertuigen, chauffeurslogboek, verzekeringstelematica (UBI), autoverhuur en autoleasing en meer.

       Het apparaat ondersteunt verschillende BLE 4.0-sensoren, bakens, handsfree headsets, firmware- en configuratie-updates via Bluetooth, en breidt zo de toch al rijke reeks functies uit.
       FMB003 – zet een nieuwe standaard in OBD-tracking!

       Offerte aanvragen...
       We maken een afspraak

       LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

       Overleg telefonisch, zoom of fysiek.