Teltonika FMB125/FMU125/FMC125/FMM125

TELTONIKA FMB125/FMU125/FMC125/FMM125

  FMB125 kleine en professionele tracker met interne high-gain GSM en externe GNSS-antennes, die voertuig coördinaten en andere nuttige gegevens kan verzamelen en via het GSM-netwerk naar de server kan overbrengen.
  Deze gps tracker is perfect geschikt voor toepassingen waarbij locatiebepaling van objecten op afstand nodig is: wagenparkbeheer, autoverhuurbedrijven, taxibedrijven, openbaar vervoer, logistieke bedrijven, personenauto's enzovoort.
  De Teltonika FMB125 voertuig tracker kan taken uitvoeren op het voertuig op afstand, zoals het bewaken van de motorstatus, het bedienen van de vrachtwagendeur, enz.

  Offerte aanvragen...
  Teltonika FMT100

  TELTONIKA FMT100

   Teltonika FMT100 kleine, slimme en waterdichte GNSS SPECIAL-tracker met Bluetooth-connectiviteit en interne back-up batterij.
   De grootste interne High Gain GNSS-antenne in zijn klasse maakt montage rechtstreeks op de auto-accu onder de motorkap mogelijk.
   FMT100 is uitgerust met een speciale klemconnector voor snelle aansluiting van de stroomkabel op de auto-accu.
   Stevige waterdichte behuizing en ingebouwde acceleratie-sensor met extreem nauwkeurige crashtrace-functionaliteit maken dit apparaat perfect geschikt voor verzekeringsmarktoplossingen.

   Offerte aanvragen...
   Teltonika FMB122

   TELTONIKIA FMB122

    FMB122 kleine en professionele tracker met interne high-gain GSM en externe GNSS-antennes, die voertuig coördinaten en andere nuttige gegevens kan verzamelen en via het GSM-netwerk naar de server kan overbrengen.
    Dit apparaat is perfect geschikt voor toepassingen waarbij locatiebepaling van objecten op afstand nodig is: wagenparkbeheer, autoverhuurbedrijven, taxibedrijven, openbaar vervoer, logistieke bedrijven, personenauto's enzovoort.
    De Teltonika FMB122 kan taken uitvoeren op objecten op afstand, zoals het bewaken van de motorstatus, het bedienen van de vrachtwagendeur, enz.

    Offerte aanvragen...
    Teltonika MSP500

    TELTONIKA MSP500

     MSP500 is een speciale voertuig gps tracker met GNSS/GSM/Bluetooth-connectiviteit, interne GNSS/GSM-antennes, RS232-interface en interne Ni-Mh-batterij. Apparaat is ontworpen voor snelheidsbeperkende controle.
     Bovendien bevat het de Teltonika MSP500 een geïntegreerde speed limiter, met behulp van zoemer en een relais voor een snelheidsbeperkende functionaliteit op basis van een voeding van de brandstofpomp omschakeling of gaspedaalbediening met behulp van een extra elektronische gasregelaar.

     Offerte aanvragen...
     Teltonika FMB202/FMB204

     TELTONIKA FMB202/FMB204

      Teltonika FMB202 is een SPECIALE waterdichte (IP67) tracker met Bluetooth-connectiviteit, interne high-gain GNSS- en GSM-antennes en geïntegreerde back-upbatterij met hoge capaciteit.
      Voertuig tracker is ontworpen om langer te werken zonder voeding. FMB202 met NiMH-batterij van 400 mAh kan tot 2 dagen werken in de energiebesparende modus.
      De NiMH-batterij van de Teltonika FMB204 is 1800 mAh.
      FMB202 is perfect geschikt voor landbouw, bezorging, gekoeld transport, trailers tracking, security & hulpdiensten en nog veel meer.
      6-30V voeding maakt de FMB202 geschikt voor motorfietsen en watertransport.

      Offerte aanvragen...
      We maken een afspraak

      LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

      Overleg telefonisch, zoom of fysiek.