Teltonika FMB120

TELTONIKA FMB120.

  FMB120 kleine en professionele tracker met interne high-gain GSM- en GNSS-antennes, die voertuig coördinaten en andere nuttige gegevens kan verzamelen en via het GSM-netwerk naar de server kan overbrengen.
  Dit apparaat is perfect geschikt voor toepassingen waarbij locatiebepaling van objecten op afstand nodig is: wagenparkbeheer, autoverhuurbedrijven, taxibedrijven, openbaar vervoer, logistieke bedrijven, personenauto's enzovoort.
  De Teltonika FMB120 voertuig tracker kan taken uitvoeren op objecten op afstand, zoals het bewaken van de motorstatus, het bedienen van de vrachtwagendeur, enz.

  Offerte aanvragen...
  Teltonika FMB130

  TELTONIKA FMB130

   FMB130 is een GEAVANCEERDE tracker met interne GNSS, GSM-antennes, configureerbare digitale/analoge ingangen/negatieve ingang/impulsingangen, drie DOUT-uitgangen, Bluetooth-connectiviteit en back-up batterij.

   De Teltonika FMB130 voertuig tracker is het eerste apparaat met een negatieve invoermogelijkheid. Hiermee kunt u uw kostbare integratietijd besparen terwijl u accessoires zoals voertuigdeursensor, alarmknop, veiligheidsgordeldetectie en soortgelijke sensoren of accessoires aansluit.

   Daarnaast hebben we de mogelijkheid geïntegreerd om Impulsinvoer in te schakelen voor het uitlezen van brandstofverbruikgegevens. Op impulsen gebaseerde brandstofverbruik meting is veel nauwkeuriger dan verschillende soorten brandstofniveausensoren en maakt het mogelijk om indien nodig nauwkeurig te zijn. Het is de perfecte oplossing voor machines met een hoog brandstofverbruik, zoals kranen, bouwvoertuigen, mijnbouwmachines, landbouwmachines.

   We hebben een extra digitale uitgang toegevoegd. Nu zijn het er in totaal 3!

   Het is niet verwonderlijk dat DOUT het meest populaire verbindingstype is op apparaten uit de FMB1-familie. Hiermee kunt u tegelijkertijd 3 verschillende DOUT-scenario's gebruiken, zoals: startonderbreker, zoemer, alarmlichten, deurslot en andere.

   Met deze nieuwe functies kunt u één volgsysteem hebben voor een veel breder scala aan gebruikssituaties.

   Offerte aanvragen...
   Teltonika FMU130/FMC130/FMM130

   TELTONIKIA FMU130/FMC130/FMM130

    De nieuw geïntroduceerde Teltonika FMC130 is een klein apparaat uit de GEAVANCEERDE serie met 4G (LTE Cat 1) netwerkdekking inclusief 3G (UMTS), 2G (GSM) fallback-compatibiliteit. Het is uitgerust met interne GNSS, LTE-antennes, configureerbare digitale/analoge/negatieve en impulsingangen, drie DOUT-uitgangen, Bluetooth-connectiviteit en een back-up batterij.

    De Teltonika FMM130 heeft een netwerkdekking met 2G (GSM), de Teltonika FMU130 heeft een netwerkdekking met 3G (UMTS), 2G (GSM).

    FMC130 is ontwikkeld op het bestaande Teltonika FMB-platform, daarom behoudt het alle functionaliteiten van FMB130 en bouwt het daarop voort met zijn toonaangevende connectiviteitsdekking.

    Om te beginnen heeft de FMC130 een negatieve ingang waarmee u kostbare integratietijd kunt besparen terwijl u accessoires aansluit, zoals een voertuigdeursensor, alarmknoppen, gordeldetectie en andere soortgelijke sensoren of accessoires.

    Bovendien heeft het apparaat een geïntegreerde mogelijkheid om Impulsinvoer in te schakelen voor het nauwkeurig uitlezen van gegevens van de brandstofstroommeter.
    Op impulsen gebaseerde bewaking van het brandstofverbruik is veel nauwkeuriger dan een ander type brandstofmeetsensoren en het maakt de FMC130 een perfecte oplossing voor machines met een hoog brandstofverbruik, zoals kranen, bouwvoertuigen, mijnbouwmachines en landbouwmachines.

    Programmeerbare ingangen, 3 verschillende configureerbare DOUT-scenario's (startonderbreker, zoemer, alarmlichten, deurslot en andere scenario's) samen met 4G (LTE Cat 1) compatibiliteit, inclusief de 3G (UMTS) en 2G (GSM) fallback-compatibiliteit, maken dit een van onze meest flexibele apparaten ooit.


    Offerte aanvragen...

    Teltonika FMB140

    TELTONIKA FMB140

     FMB140 is een GSM/GNSS/Bluetooth-tracker met geïntegreerde CAN-dataprocessor. Het is een compacte 2 in 1 oplossing: GPS-tracker en CAN-adapter aan de binnenkant! Apparaat maakt het mogelijk om CAN-gegevens te lezen van een breed scala aan verschillende voertuigen, waaronder lichte en elektrische voertuigen, vrachtwagens, bussen en speciale machines.
     Afhankelijk van de exacte softwareversie kan de Teltonika FMB140 worden gebruikt in geavanceerde toepassingen zoals zware logistiek, bezorgdiensten, utiliteitstransport. Er zijn twee opties beschikbaar om aan alle zakelijke eisen te voldoen.

     LV-CAN200-optie – standaard softwareversie met LV-CAN200-parameters, waaronder brandstofniveau, verbruik, kilometerteller, CAN-snelheid, pedaalstand, ondersteunde voertuigtypen: lichte voertuigen, vrachtwagens, bussen.

     ALL-CAN300 optie* – geavanceerde softwareversie maakt het mogelijk om meer parameters te lezen dan de standaardversie. Beschikbare aanvullende parameters zijn onder meer AdBlue-niveau, levensduur van de motor, airbag. Ondersteunde voertuigtypen: lichte voertuigen, vrachtwagens, bussen + elektrische voertuigen, landbouw, bouw, bosbouw, nutsbedrijven en speciale machines.

     De Teltonika FMB140 voertuig tracker ondersteunt het Bluetooth 4.0 LE-protocol, waarmee u verschillende externe apparaten en Bluetooth-sensoren voor laag energieverbruik kunt aansluiten. Nieuw apparaat is een grote verbetering voor telematica met een eenvoudigere installatie en flexibiliteit om de juiste set functies te kiezen zonder de hardware te veranderen.

     Offerte aanvragen...
     -->
     We maken een afspraak

     LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

     Overleg telefonisch, zoom of fysiek.