WIE ZIJN WIJ

Wij leggen onze focus op het leveren van toegevoegde waarde en het oplossen van uitdagingen door het leveren van state of the art tracker producten, service, software en oplossingen.


Nu is het moment om in te stappen in Fleetmanagement. Vergeet complexe software en techniek om de trackers aan te passen, wij beloven een gebruikersvriendelijke oplossing.
Met de juiste software voor het beheer van voertuig trackers. Configureer op afstand een enkele of een groep Teltonika voertuig trackers.
Configuratie-sjablonen opslaan voor verschillende scenario's en gebruik ze gemakkelijk indien van toepassing.
Geschiedenis per voertuig tracker is altijd zichtbaar, je zult altijd weten wat voor soort acties hebben plaatsgevonden met welke trackter op welk specifiek moment.
Voertuig trackers kunnen in groepen geplaatst worden, met vooraf gedefinieerde configuratie en firmware voor de automatische updates.
Dit vermindert uw werklast door een efficiënter apparaatbeheer.

Teltonika upgrade voortdurend haar bestaande producten en lanceert nieuwe producten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Als u specifieke accessoires zoekt, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Our Company
We maken een afspraak

LAAT ONS SAMEN BRAINSTORMEN OVER UW BUSINESS EN VOERTUIG TRACKER WENSEN

Overleg telefonisch, zoom of fysiek.